tenerife

yoga eventyr

Tenerife

eventyrligt yogaretreat

fra søndag den 29.januar... UDSAT

et opladende yogaretreat på Tenerifes sydkyst på den tid af efteråret, hvor man særligt kan trænge til at blive ladet op med solenergi og varme - vi har her de optimale forudsætninger ikke mindst pga. temperaturene er perfekte til at dyrke yoga ude under åben himmel.

dagene indrammes med meditativ yoga morgen og aften, og hver anden dag krydres programmet med en udflugt ud i en nationalpark med måtten under armen, hvor vi mediterer med større bevidsthed på de naturskønne omgivelser og dyrker yoga, hvor vi kommer frem...


vi bor i fine huse bygget i lavasten og træ og spiser de fleste måltider på hacienda Cristóforo, den dejligste oase skabt i pagt med naturen med små stier af fine stenfliser rundt i den smukkeste have fyldt med urter, buske og træer, små og større buddhaer og sommerfugle, der nyder at flyve rundt mellem de mange blomster...

se selv og vælg, hvor du vil bo HER


er du sikker på din deltagelse, så book dit værelse HER

angiv det er Britts retreat - yoga meditativa 

de fleste dage får vi leveret mad fra den lokale catering desde la tierra eller vores lokale kok, Luz med lækre picnics, når vi skal på tur - og som altid med sund brunch efter morgenyoga og dejlig vegetarmad om aftenen, når vi er hjemme på haciendaen - du betaler selv direkte i kontanter for maden.


du finder selv dit fly på nettet og booker selv dit ophold direkte, så jeg blot står for selve kurset, som altså er mere end meditativ yoga på måtten, da målet er at øge vores bevidsthed ud på eventyr, når vi er på de 3 meditative udflugter rundt i nogle af de mange naturskønne områder på den magiske ø.


programmet for ugen lyder:

ndag

kl. 19 velkomstmiddagmandag

kl. 7-9 morgenyoga

kl. 9 morgenmad

kl. 13 afgang - smuk ½ times vandring langs kysten til skøn sandstrand

picnic, svømning og yoga nede på stranden

kl. 19 middag


tirsdag

kl. 7-9 meditativ yoga

kl. 9 morgenmad

fri med frokost evt som picnic

kl. 16.30-18.30 meditativ yoga

onsdag

kl. 7-9 meditativ yoga
kl. 9 morgenmad

kl. 13 afgang op i bjergene på opdagelse ind i Teides nationalpark

kl. 16 pranayamaworkshop tæt på himlen

kl. 19 middag 


torsdag

kl. 7-9 meditativ yoga

kl. 9 morgenmad

dagen fri til massage, strand, pool, inkl. frokost evt som picnic

kl. 17 meditativ yoga

kl. 19 middag


fredag

kl. 7-9 meditativ yoga

kl. 9 morgenmad

kl. 13 afgang på tur ud i det ukendte med picnic og yogamåtter

kl. 16.30 yoga somewhere

kl. 19 middag


lørdag

kl. 7-9 meditativ yoga

kl. 9 morgenmad

...måske en massage eller en dukkert i saltvandspoolen

frokost hjemme

kl. 16-18.30 meditativ yoga

kl. 19 middag


Tenerife kaldes kontrasternes ø og har det hele i det smukke vulkanske landskab indimellem pinjeskove og frodige bjerge indimellem ørken og månelandskab oppe i det kæmpe vulkankrater, hvor abernes planet blev optaget...

her er en ganske særlig stærk energi, som vi oplever i vores bevidste nærvær, meditative yoga og måske særligt på vores pranayama workshop og vi fornemmer det på forskellige måder, når vi går på opdagelse i dette helt unikke landskab...

se flere billeder på galleriet

 
 
 
 


rent praktisk

der er direkte fly, men pt er det mere begrænset og det kan det være, at man må via en anden europæisk lufthavn - tjek fx momondo.com og find ud en rejse, der passer ind i din kalender - NB book billetten med afbestillingsgebyr.

du kan ankomme før og blive længere - men de fleste ankommer til Tenerifes sydlige lufthavn Reina Sofia TFS søndag den 29. og rejser igen herfra søndag den 5.februar 2023.

INGEN DEPOSITUM
vores hotel Hacienda Cristoforo har tilbudt, at vi slipper for depositum og kan betale i løbet af opholdet. 

1 uges kursus består af undervisning alle dage 2 timers meditativ yoga morgen og aften, suppleret med workshops på i alt 3 eftermiddagsudflugter og sammenlagt 26 timers yoga og meditation, workshops, meditative udflugter - pris 2.800 kr.

ønsker du at deltage i 2 uger, er prisen 5.000 kr. eller pr. ekstra dag kr. 400.

almindeligvis tilmelder du dig ved at overføre beløbet til 0516 0000227731 - angiv dato - tenerife, og du hører nærmere...

PT foretrækker jeg, at du nøjes med at give besked til balancen@hotmail.com men venter med at betale til rejsen er en realitet.

OBS: pr 1.1.2019 er der nye love, der medfører, at jeg ikke længere må lege rejsebureau, men kun må stå for yogaen og selve kurset på den enkelte destination - det betyder, at alt hvad der handler om rejsen og opholdet, må du selv tage ansvar for!
heldigvis er det nemt at finde billetten og selv booke dit værelse på nettet...