yogini retreat

yogini retreats

ren selvforkælelse

yogini retreat på Kirsebærgården

de sidste 12 år har vi afholdt yogini retreat i skønne omgivelser, hvor vi forkæles i sauna med saunagus og rasul-ansigtsmasker og kan meditere i vildmarksbadet udenfor uden åben himmel, hvis vi er heldige under en helt fantastisk frostklar stjernehimmel.


vi dyrker yoga i templet...


शान्तिः शान्तिः शान्तिः

roen på Kirsebærgården og den fantastiske omkringliggende natur danner en ideel ramme for tilbagetrækning og fordybelse af enhver slags.

den 50 kvm store kursussal er bygget i forlængelse af den oprindelige staldbygning og har et behageligt indeklima, gulvvarme (fra jordvarme), god akustik og smuk udsigt.

alt yogaudstyr og meditationspuder/stole til 18 deltagere stilles til rådighed.


i det op til 42 grader varme vildmarksbad, der ses på coverbilledet placeret midt i den skønne have, afhængig af årstiden med kik til solnedgangen eller stjerneklar himmel...


her afslutter vi for det meste den sidste aften efter endnu et fantastisk hjemmelavet måltid mad i en stille meditation...

sammen med den fine træsauna oplyst af stearinlys er gårdens lille spa perfekt egnet til naturlige ansigtsmasker af rasul, saunagus og olietygning - mere om rasul


weekendens program er altsammen ren selvforkælelse, se HER

 

yogini påske er de sidste år blevet en dejlig tradition - læs en journalist beskrivelse som født på ny


program

1.dag

ankomst og indlogering inden

meditativ yoga kl. 17-19

velkomstmiddag kl. 19.30

 

2.dag

de 5 meditative tibetanere kl. 7-9

brunch kl. 9.15

workshop  kl. 11-13

mauna - stilhed kl. 15-17

yoga kl. 17-19

middag kl. 19

hottub/elverbad kl. 21

 

3.dag

de 5 meditative tibetanere kl. 7-9

brunch kl. 9.15

check ud kl. 11hvad er det lige vi skal nå?

hvad er det,

du har så travlt med?...


det eneste du skal nå,

det er jo bare dig selv!

 

du skal ingensteder hen...

du KAN ikke være andre steder -

hvorfor ikke bare være HER

 

udtalelser

Tusind tak for en fantastisk weekend. Det var virkelig givende, og jeg har fået meget med hjem, som jeg er ved at få implementeret i min hverdag. Udover yoga er især ny mundhygiejne, kost,færre faste måltider, bjerget og 5 åndedrag pr. minut noget,  jeg har taget til mig. Du skal have mange roser for din professionelle, meget kompetente, dedikerede og varme tilgang til os og undervisningen. Det er ikke sidste gang, jeg har været på retreat med dig som underviser.

Britta Aagaard

 

"Hvis jeg kunne ønske mig en måde at være tilstede på, så er det, som jeg har det nu. Så skønt – tak!  Vil ønske det kan vare ved i laaaang tid..."

Betinna

 

Detox, yoga og afslapning i de smukkeste omgivelser - Tak for en dejlig påske, det har været meget spændende og møde dig. Vi ses til sommer ;-)

Dorte


En fantastisk påske - kan ikke beskrives med ord men skal opleves - en fantastisk fornemmelse i krop&sind

Heibrith


Tusind tak for en dejlig yoga weekend i dit vidunderlige selskab - jeg er i ro og er svagt øm de rigtige steder, så det er, som det skal være..

Lene


"Tusinde tak for dejligt selskab i templet, spisestuen, saunaen, havet, dampbadet og ikke mindst det varme kar️. Og kære Britt, mange mange tak for dejlig guidet yoga, jeg føler mig som født på ny!"

Rita


Tak endnu engang for et skønt ophold i smukke omgivelser og natur, dejligt selskab og over 16 timers yoga - så godt for både krop og sjæl...Årets første badetur i havet ...(hele tre gange inkl. sauna)...Havde aldrig troet jeg kom i!

Linn, påsken 


"Et stort tak for en dejlig yoga weekend. Det har været skønt at mærke eftervirkningerne af yoga og stilhed....som du selv siger - det er at finde hjem. Mærker at din yoga form føles meget mere rigtig for mig end den hatha yoga jeg dyrket tidligere... Britt, endnu en gang tusind tak for den bedste yoga jeg har oplevet..!"

Jill

 

Tak for en meget dejlig yoga retreat!

Britt, du har en enestående evne til at føre mennesker trygt gennem yoga sessions, der gør indtryk og sætter aftryk - og skaber grobund for nye gode vaner og refleksioner. Tak ...

Tina

 

"tak for et livgivende retreat"

Marianne

rent praktisk:

Kirsebærgården er et fredfyldt kursus- og retrætested midt i Odsherreds smukke natur.

Roen og den fantastiske omkringliggende natur danner en ideel ramme for tilbagetrækning og fordybelse. Her er højt til loftet i mere end én forstand. Den gamle kostald og høloftet er nænsomt istandsat, og den nye kursussal er bygget til i forlængelse af den eksisterende bygning. Arbejdet er udført i giftfri materialer, som giver et rigtig behageligt indeklima.


2022

UGE 13 fredag den 1. - søndag den 3.april

UGE 15 yogini påske 3 døgn: langfredag den 15. - 2.påskedag mandag den 18.april 
UGE 16 fredag den 22. - søndag den 24.april
UGE 20 fredag den 20. - søndag den 22.maj

UGE 25 tirsdag den 21. - torsdag den 23.juni

UGE 25 fredag den 24. - søndag den 26.juni

UGE 26 tirsdag den 28. - torsdag den 30.juni

UGE 33 fredag den 19. - søndag den 21.august

UGE 47 fredag den 25. - søndag den 27.november

UGE 49 fredag den 9. - søndag den 11.december


HVOR

Kirsebærgården er en hyggelig nyistandsat gård med perfekte rammer til afslappede retreats med forkælelse og fordybelse i fokus. Rundt omkring gårdens bygninger findes små uderum med bænke, hvor man kan hente energi og inspiration.


Værelserne er fordelt på stueetagen og førstesalen, alle med fin udsigt. De er nyrenoverede og enkelt indrettede. Værelset og det ene toilet i stueetagen er indrettet med øget tilgængelighed ved gangbesvær. I stueetagen er der to baderum og to toiletter og på 1. sal ét toilet.


Kirsebærgården kan rumme overnatning for 14 personer. Der er mulighed for at indrette op til 8 enkeltværelser. Ved behov for flere sengepladser hjælper vi med andre overnatningsmuligheder i nærområdet.


Når du træder ind ad døren, kommer du ind i Kirsebærgårdens hyggelige alrum med køkken og spiseplads. Fra alrummet går trappen op til førstesalen, hvor størstedelen af værelserne ligger. Her er der også en hyggelounge med den skønneste udsigt.

Stole, puffer og de små sofaer kan let flyttes rundt, så hyggeloungen kan bruges til at arbejde i grupper, eller til bare at sidde i stilhed og nyde naturen fra de store vinduer i den gamle høloftslænge.

Alle rummene er skofrit område, og ved indgangsdøren står hjemmesko til fri afbenyttelse.

Udendørs er der rige muligheder for både at gå ture og for sidde i ro og nyde naturen. Rundt omkring gårdens bygninger findes små uderum med bænke, hvor man kan hente energi og inspiration.


PRIS

kursus:

1.600 kr for 10 timers undervisning inkl. workshop


opholdet koster med fuld vegetarisk med op til 90% økologisk mest biodynamisk

og adgang til kaffe/te/frugt hele dagen.

enkeltværelse: 2.500 kr.
deleværelse: 2.200 kr.

med forbehold for prisstigning 

inkl. brug af alle faciliteter, sengelinned, håndklæde, spa samt slutrengøring.

opholdet betales ved bankoverførsel direkte til Kirsebærgården senest en uge inden retreatet.


HVEM

kun for kvinder

 

YOGAFORM:

meditativ hatha yoga


TILMELDING:

tilmelding sker ved indbetaling af depositum = kursets pris på

reg.nr. 0516 og kontonr. 0000227731

angiv E-MAIL + dato

 

AFMELDING

- op til en måned før kursets start tilbagebetales depositum minus 15% i administration

- mindre end en måned før refunderes 50% af depositum ved afmelding

- mindre end to uger før kursets start betyder hele depositum er tabt