mallorca

namaste

kloster retreats

på Mallorca

meditative yoga retreats

stille bag klosterporten

... en ganske særlig chance for at opleve indre fred og ro ...


 

SILENT og STILLE RETREAT

UGE 20 + 21 + 22 - overtegnet

søndag d 12.maj-søndag d 2.juni

Maria-klostret


Puig Maria er et ældre benediktinerkloster bygget i 330 meters højde med en fantastisk udsigt til hele den nordlige del af øen...

ALT UDSOLGT


.

  

YOGAFERIE

UGE 23 - 2 ledige pladser

søndag den 2.-søndag den 9.juni

Santuari de Lluc

Santuari de Lluc er et større kloster beliggende midt i en frodig dal omgivet af cypresser og pinjeskov højt oppe i trasmontana bjergene, der er øens højeste op til 1384 meter.


 


SILENT RETREAT UGE 24 fully booked

søndag den 9. - fredag den 14.juni 

Castell d'Alaro

Castell d'Alaro er en gammel borg med et velbevaret moderniseret lille kloster bygget på toppen af et bjerg i 821 meters højde, hvortil man udelukkende kan komme gående eller på æselryg.

efter 5 dages stille retreat oppe på bjerget er der mulighed for at fortsætte i klosterskolen Bonany, som de næste to billeder med Mette nedenunder er fra...


"Magisk yogaferie på Mallorca

To uger fyldt med meditativ yoga på Mallorca er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i lang tid. Det er fantastisk at starte dagen med yoga på toppen af et bjerg i solopgang, til duften af røgelse og lyden af geder, får, fugle, en hane og et æsel. Vidunderligt at dyrke eftermiddagsyoga i vandkanten med varme sten mellem tæerne, på strande og i smukke Sa Calobra, til lyden af bølgeskvulp og forskellige fuglestemmer. Det har været nærmest magisk at få lov at være i stilhed, og opleve hvordan den tilstand af ro og fred, som yogaen giver mig, kan bevares igennem hele dagen, når den ikke brydes af ord. Jeg har udfordret min smidighed, mit åndedræt og ikke mindst mig selv, og har rykket mig både på og uden for yogamåtten. Samtidig har jeg fået mange værktøjer til at tage yogaen med mig i min hverdag, og det er jeg meget taknemlig for! Alt i alt en uforglemmelig oplevelse!"

skrev Mette, der var med i juni 2017 på 3 forskellige klostre - få en fornemmelse på en lille video


"En yogarejse over al forventning!

Jeg kom med en krop og et sind, der var fyldt til randen af stress, tankemylder, spændinger, tristhed og har på bare en uge fået udvidet mit indre rum, så der nu er ro og plads til mig igen.

Vidunderlig meditativ yoga har forbundet mig med min krop påny og jeg har lært mere om mig selv og mine grænser, udfordringer og styrker.

Jeg er blevet meget inspireret til at tage yogaen med mig hjem - i krop og sjæl!

Fantastiske udflugter til bjergtoppe, skovdækkede klippelandskaber, autentiske charmerende landsbyer, klostre, kasteller, rolige strande og eventyrlige kløfter med dyp i turkisblåt hav har givet mig vidunderlige oplevelser for livet på denne guddommeligt smukke ø, som jeg med sikkerhed vender tilbage til. Tak!"

skrev Mette på yogaferie på Lluc i juni 2016meditative udflugter

udover den daglige yoga arrangeres meditative udflugter, hvor vi i løbet af dagen tager sammen ud af klostret på opdagelse ud i naturen med yogamåtten under armen. 


vi besøger nogle af øens nationalparker - her tv med eftermiddagens yoga i sa Calobra


tit dyrker vi yoga på et af de andre klostre, som vi besøger på en udflugt om eftermiddagen.


er vi på bytur i Palma, dyrker vi meditativ yoga i en park op ad den gamle bymur.

mindst en gang i løbet af ugen tager vi ned til kysten og får en dukkert på en af yndlingsstrandene, hvor vi dyrker yoga indimellem helt nede i vandkanten.

 

"man lærer at slappe af og får et andet syn på livet"

sagde Finn, der tog med sin kone i kloster og nu har været med på yogaferie for 4.gang...

 

selvom kroppen blir stærkere og mere smidig dag for dag, er målet en tilstand... stilhed (mauna) er en del af alle kloster retreats, hvor der er kortere eller længere perioder i stilhed.


altid inden yoga, hvor vi først bryder morgenens stilhed ved den fælles brunch - mere om den spirituelle disciplin, mauna her


jeg må ikke 'lege rejsebureau' og står blot for selve yogaen - har du brug for hjælp til det praktiske og ønsker at booke rejsen som en samlet pakke, kontakt rejsearrangøren viavana

rent praktisk

alle 4 klostre er højt beliggende oppe på et bjerg eller i bjergene omgivet af skøn natur med gode muligheder for at vandre, og hvert sted skaber de bedste rammer til at fordybe sig med  en meditativ form for yoga og meditation, hvor tilstanden er hele målet, både på men også udenfor måtten.

YOGAEN

de fleste er med i blot en uge,

mens andre vælger at deltage i flere uger

1 uge koster 2.100 kr.

2 uger koster 3.500 kr.

3 uger 4.700 kr.

4 uger 5.700 kr.

alle 5 uger 6.500 kr.

for 4 timers daglig yoga med søndag fri. (rejsedag)

 

vi står op med solen og laver det samme program, hver morgen så vi mærker vores udvikling af styrke og smidighed - dag for dag -programmet er inspireret af de 5 tibetanere

og om eftermiddagen varierer programmet med introduktion af en ny pranayama hver dag og en meditativ serie af asanas med mere fokus på smidighed og fordybelse.

 

på de stille retreats indgår der mere meditation i undervisningen, mens der på yogaferien på Lluc er udflugter hver 2.dag, hvor vi har måtten med og dyrker yoga, hvor vi kommer frem.


program

program for alle uger

søndag - ankomst/afrejse

mandag - lørdag

7-9          særligt program med meditativ yoga

9.30        fælles morgenmad

17-19      meditativ yoga 

se desuden programmet under de enkelte klostre

 

TILMELDING

sker ved indbetaling af depositum, der svarer til kursets pris på konto nr 0516 0000227731 med angivelse af email og uge.


TRANSPORT/UDFLUGTER

vi har i hele perioden en fællesbil til rådighed til udflugter på yogaferierne samt til transfer til og fra lufthavnen, hvorfra der er transport ved ankomst og afgang søndag formiddag.

(750 kr./uge pr. person inkl. forsikring + benzin)

 

OPHOLDET

du betaler selv dit ophold ved check in i klostrets reception - alle klostre accepterer kreditkort.

 

klostrene har alle restaurant, hvor vi med mindre vi er på udflugt indtager dagens måltider.

 

REJSEN

man booker selv sin flybillet på nettet og de fleste flyver med norwegian, primera eller SAS, der alle har mange afgange til Palma de Mallorca, PMI.


ved ankomst/afgang søndag formiddag er der mulighed for at følges til og fra lufthavnen.

men der er mulighed for ankomst og afrejse ALLE ugens dage, så længe der er plads på holdet.

ellers kan man forholdsvis billigt bestille en taxa hjemmefra, hvor man bli'r afhentet i lufthavnen af chaufføren HER

copyright  ©  balancen.net - meditativyoga.net ved Britt Søndergaard