thailand

namaste

på en paradis-ø

i Thailand

yoga i paradis

 

vi bor på den smukkeste ø midt i en nationalpark på en kridhvid sandstrand omgivet af tæt regnskov

 

masser af billeder på GALLERIET

 

den daglige yogaundervisning morgen og aften foregår på bottles fineste rooftop, en stor terrasse omgivet af natur med en skøn udsigt til det turkise hav og lydene af junglen i baggrunden

 

fornem stemningen på lydfilen her

 

helt nede i vandkanten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i løbet af yogaferien går vi en tidlig morgen op af bjerget gennem regnskoven, se her

 

med meditation til solopgang med den skønneste udsigt...

 

om lørdagen tager vi på udflugt til vestkysten, hvor vi samler kæmpe muslinger...

 

og afslutter dagen med meditation til solnedgangen

 

 

 

 

 

 

 

masser af billeder på galleriet fra skønne retreats siden 2008

 

bliv inspireret af Dortes retreat dagbog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ॐ NAMASTE ॐ forårets yogimail

 

gennem tiden er der flere, som har spurgt om hvad man dog laver heeeeele dagen, når man bor i en hytte på en strand... :-)

dagene føles fint 'indrammet' med yoga, som starten på dagen når vi vågner og igen som afslutning af dagen, når solen går ned.

 

alle dage på nær søndag dyrker vi yoga morgen og aften og på den måde går der fire timer med det...

 

næsten hver eneste dag får de fleste af af os en times massage, enten en oliemassage eller en traditionel thaimassage, der jo ikke uden grund er blevet berømt langt udover landegrænserne.

 

flere betegner thaimassagesom en doven form for yoga, hvor der er en anden, der vrider, strækker og bøjer hele kroppen for dig...

 

når man bor ved havet på en skøn kridhvid sandstrand, er det oplagt at solbade og mindst en gang om dagen hoppe en tur ud i bølgerne.

 

bottle er en dyb bugt omgivet af regnskov på de godt 400 meter høje bjerge, der derfor har fået sit navn opkaldt efter en flaske, fordi selve bugten er formet som en flaske med floden som flaskehals.

 

den dybe bugt er ideel til stille svømmeture og til at snorkle rundt i mellem koralerne og den har en perfekt størrelse, hvis man sætter sig for at svømme fra den ene side til den anden side, hvilket flere gør.

men indtil videre har jeg nøjedes med at svømme lidt rundt i min del af bugten - i vandet tilbringer jeg mest tiden flydende i fisken, matsyasana med benene i lotus og næsen og munden i vandoverfladen.

 

muslingeindsamling er en daglig meditation, da den 520 meter lange strandbred hver dag byder på nye smukke både bitte små og indimellem kæmpe store muslingeskaller, shivaøjne, konkylier i lilla, gule, hvide og sepia brunrøde farver, som havet har skyllet op.

 

der opstår nemt en venskabelig konkurrence mellem yogierne; særligt af yogierne hvem der kan finde flest af de fantastiske shivaøjne, der egentlig er konkyliernes låg dekorative med yangspiraler, tit anvendt som smykker ikke kun her i Thailand.

 

når man så osse ska ha lidt at spise og som jeg helst ska nå at både presse og drikke mindst en liter lime/limonade blandet med honning gerne indtaget på min egen terrasse eller i hængekøjen under palmen lige foran hytten, ja så er den den dag snart forbi.

rent praktisk

den 3.februar-9.marts 2019

1-5 uger med yoga hver eneste dag - søndag fri...

PRIS:

kursus

2.100 kr. for en uge

300 kr. pr. efterfølgende dag

3.500 kr. for to uger

200 kr. pr. efterfølgende dag

du bestemmer hvornår og hvorlænge...

 

kost og logi

vi bor på koh Phangans nordlige side i den skønne bugt Haad Khoad, pga formen kaldet bottle beach...

 

Bottle er godt 500 meter lang, hvor vi plejer at fordele os i hele bugten på strandens 4 hoteller/resorts med forskellig standard af bungalows fra 70 kr. pr nat.

 

en oversigt over mulighederne modtages ved tilmelding

 

selve rejsen

der er mange måder man kan komme til Thailand på. SAS og thai airways flyver dagligt til Bangkok og Norwegian har åbnet en rute fra København direkte til Bangkok fra under 3.000 kr. tur/retur

 

de fleste rejser direkte til Bangkok/Phuket, derfra med fly til øen Samui og videre med færge til naboøen Phangan og med taxi og taxibåd til bugten Haad Khoad også kaldet Bottle.

 

flere booker en 2 ugers charterrejse til enten Samui eller Phuket, fx med startours direkte fra Aalborg og CPH for ned til 2.000 kr - blot 1 time og 350 kr. væk, hvor man fortsætter på egen hånd videre til Phangan.

 

udflugtsmuligheder

- ½dags tur med besøg i det lokale tempel til muslinge-meditation på vestkysten

- ½dags tur til markedet i øens hovedstad

- ½dags tur med meditation og vandring gennem regnskoven over bjerget til nabobugten, coral beach

- morgenvandring til solopgangen op på bjerget bag med udsigt ud over Bottle bugt

 

ॐ NAMASTE ॐ marts 2012

Koh Pha Ngan er een af Thailands smukkeste øer. Ngan betyder sandbanke, som det meste af øens vestside består af, hvilket beskytter øen for tsunamier og orkan.

 

øen består af 40 % nationalpark og vi bor og laver yoga til lyden af aber og eksotiske fugle, hvor den fredede regnskov møder det turkise hav. Haad Khoad osse kendt som Bottle bay er med sin kridhvide sandstrand efter sigende den smukkeste bugt på øen, hvortil man kun kan komme med båd.

 

stedet ligner et postkort og rammerne er ideelle for meditation og retreat omgivet af den skønneste natur, så tæt på paradiset man overhovedet kan komme.

 

det intensive program med 4 timers daglig yoga kombineret med thaimassage, hvor man bliver strakt og bøjet og thaimassøren nærmest dyrker yoga på een, er noget de færreste kan sige nej til, specielt når det så ovenikøbet kun koster 60 kr. i timen...

copyright © balancen.net - meditativyoga.net ved Britt Søndergaard